Szekcionált garázskapu

A szekcionált garázskapukat a hosszú élettartam, a megbízható és csendes működés, a biztonság a kiváló hő és hangszigetelés jellemzi.

A jeles műszaki paramétereken túl, az esztétikus megjelenés a széles szín és minta választék (opcióban a teljes RAL színskála) az ALUTECH szekcionált garázskapuk választása mellet szól. A megfelelő típus kiválasztása a műszaki paraméterek figyelembevételével történik.

Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu

A szekcionált garázskapukat a hosszú élettartam, a megbízható és csendes működés, a kiváló hő és hangszigetelés jellemzi.

A jeles műszaki paramétereken túl, az esztétikus megjelenés a széles szín és minta választék (opcióban a teljes RAL színskála) az ALUTECH szekcionált garázskapuk választása mellet szól.

A megfelelő típus kiválasztása a műszaki paraméterek figyelembevételével történik.

  • Maximum szélesség: 600 cm
  • Maximum magasság: 300 cm
  • Maximális szélterhelés 120 Km/h

Két sorozat sorozat közül választhat: 

Trend sorozat 40 mm széles panel Termikus fizikai tulajdonság tekintetében egy 550 mm vastag falazattal hasonlíthatók össze. Az U-érték 1,08 W/(m2K)

Classic sorozat 45 mm széles panel Termikus fizikai tulajdonság tekintetében egy 600 mm vastag falazattal hasonlíthatók össze. Az U-érték 1 W/(m2K)

Az UMBROLL kínálatában azonnal elérhető panel típusok és színek

RAL 9016 M-panel

RAL 9016 S-panel

RAL 9016 felület

aranytölgy M-panel

aranytölgy S-panel 

aranytölgy felület 

RAL 9016 L-panel

RAL 9016 Microwave-panel

Microwave-panel